Регистрация в ЕФБЕТ

СподелиShare on Facebook
Facebook
91Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Регистрация в ЕФБЕТ

Щом сте потърсили в търсачките ЕФБЕТ,значи знаете какво търсите,ако сте попаднали случайно тук,по -долу ще дадем информация какво представлява този букмейкър.Преминаваме направо към въпроса,за тези които знаят какво точно търсят.Букмейкър номер едно в България ви предлага най-доброто качество,обслужване и бонуси.Ако търсите нещо различно може да продължите с търсенето.Тук ви се предлага само най-доброто.

Колко време отнема процеса по регистрация?

Процесът по регистрация в ЕФБЕТ отнема не повече от 10 минути.Ако имате някакви затруднения или въпроси ,екипът ни е винаги готов да ви помогне.

Защитени ли са данните ви?

Отговорът е ДА.Връзката е двойно криптирана,като първоначално този тип връзки са били използвани главно за парични транзакции.Това не трябва да е причина за тревога в нашите клиенти.

Стъпки за регистрация 

1.Натискате бутона който е по долу в страницата.

2.Появява ви се прозорец с полета,където трябва да попълните коректно личните си данни.

registraciq efbet

На потребителско име попълвате вашето име.При положение,че е заето попълвате ваш псевдоним или прибавяте някои елементи към името си ,така че да ги запомните и в същото време да може да продължите процеса по регистрация.

На полето парола избирате сигурна парола,която няма да забравите.Препоръчително е да бъде по-дълга от 6 символа и да съдържа букви и цифри.Това е само препоръка.

Код за сигурност.Това е кодът ,който ще бъде за подсигуряване на вашият профил.Не го забравяйте,защото е важна част от процеса по регистрация и ще бъде в плюс за защита на профила ви.

В полето промоционален код може да въведете 10195 или да го оставите празно.

Въвеждате електронната си поща.

Продължаваме по надолу и виждате Има поле с отметки,които имате опция да изберете.Първата отметка е дали сте съгласни да получавате информация за бонуси и промоции по електронната ви поща.Ако не желаете не го избирате.Втората отметка е много важна.Ако нямате 18 години не може да се регистрирате.Ако имате навършени 18 години избирате  в полето.

Важно!

Прочетете Задължителни правила и условия и Политика за защита на личните данни.Ако сте ги прочели отмятате и това поле.Натискате бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ.Ще видите следното.

регистрация

Тук просто попълвате данните.Националност,език и валута избирате от падащо меню.Попълвате актуален номер за контакт.Име,презиме и фамилия също.Попълвате и датата си на раждане.В поле начин на идентификация избирате Bulgarian national ID number от падащото меню.Това е вашето ЕГН.

Продължаваме с процеса по регистрация в ЕФБЕТ и на поле Държава избирате България,избирате и областа в която живеете и градът също.Въвеждате пощенски код и адрес,натискате бутона регистрация и  продължавате към следващата стъпка.

Депозит е последната стъпка по регистрация.Тук въвеждате данните си.Ако желаете да е по банков път попълвате данните както се изискват.

Моля попълвайте коректно вашите лични данни.

Това е целият процес обяснен подробно и на широко.Всъщност времето за което ще се справите ,ще е по-малко от времето което ви трябва за да прочетете този текст.

В случай че имате затруднения може да се свържете с нас  и ще получите отговор.

Пожелаваме ви неповторимо изживяване при доказалият се букмейкър,а именно ЕФБЕТ.

регистрация ефбет

 

СподелиShare on Facebook
Facebook
91Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter