Депозит и Теглене

СподелиShare on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Ефбет е първият лицензиран букмейкър в България.Те предлагат различни методи за разплащане ,с цел да бъде максимално лесно и удобно за потребителя.

Първият от тях е SKRILL.Този метод представлява плащане чрез дигитален портфейл.Това е много бърз начин да захраните вашата сметка в Ефбет.Това е един безопасен и популярен метод в цяла Европа.

 Друг метод за разплащане в онлайн казино игрите или спортните залози е Easypay.В България е доста предпочитан метод.На тяхно гише може да депозирате средства за сметката си в Ефбет.При този метод минималната сума която може да депозирате е 10лв.

  Депозирането в Ефбет може да стане и чрез кредитна или дебитна карта.Може да депозирате със следните видове карти: VISA,Maestro и Mastercard,но първо трябва да намерите данните в сайта на Ефбет.За регистрация на дебитна/кредитна карта,Ефбет изискват следната информация: номер на картата ,име на притежателя,дата на издаване на картата,дата на изтичане на валидността и последните 3 цифри от полето което е на гърба на картата.

  Cashterminal  е друг лесен и популярен начин, чрез който може да депозирате пари в сметките си при най-големия букмейкър в България.Зареждането на сметката става ,като натиснете бутона Ефбет в основното меню.После въведете вашето потребителско име, след което внасяте желаната от вас сума която не трябва да е по малка от 10 лева.

Тегленето на средства от сметка в Ефбет става по следните начини:

За да извършите теглене през EasyPay се прави заявка в сайта на Ефбет,след което получавате потвърждение по e-mail че заявката ви е обработена и може да получите вашите пари от касите на EasyPay.

Теглене от карта става лесно.Трябва да имате 30лв. налични средства за да може да ги изтеглите.

СподелиShare on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter