Депозит и Теглене

СподелиShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Ефбет е първият лицензиран букмейкър в България.Те предлагат различни методи за разплащане ,с цел да бъде максимално лесно и удобно за потребителя.

Първият от тях е SKRILL.Този метод представлява плащане чрез дигитален портфейл.Това е много бърз начин да захраните вашата сметка в Ефбет.Това е един безопасен и популярен метод в цяла Европа.

 Друг метод за разплащане в онлайн казино игрите или спортните залози е Easypay.В България е доста предпочитан метод.На тяхно гише може да депозирате средства за сметката си в Ефбет.При този метод минималната сума която може да депозирате е 10лв.

  Депозирането в Ефбет може да стане и чрез кредитна или дебитна карта.Може да депозирате със следните видове карти: VISA,Maestro и Mastercard,но първо трябва да намерите данните в сайта на Ефбет.За регистрация на дебитна/кредитна карта,Ефбет изискват следната информация: номер на картата ,име на притежателя,дата на издаване на картата,дата на изтичане на валидността и последните 3 цифри от полето което е на гърба на картата.

  Cashterminal  е друг лесен и популярен начин, чрез който може да депозирате пари в сметките си при най-големия букмейкър в България.Зареждането на сметката става ,като натиснете бутона Ефбет в основното меню.После въведете вашето потребителско име, след което внасяте желаната от вас сума която не трябва да е по малка от 10 лева.

Тегленето на средства от сметка в Ефбет става по следните начини:

За да извършите теглене през EasyPay се прави заявка в сайта на Ефбет,след което получавате потвърждение по e-mail че заявката ви е обработена и може да получите вашите пари от касите на EasyPay.

Теглене от карта става лесно.Трябва да имате 30лв. налични средства за да може да ги изтеглите.

СподелиShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter